Stadsgesprek over evenementenlocaties dd 14 maart 2019, update.

Datum: 4 maart 2019

Donderdag 14 maart 2019

Stadsgesprek over evenementenlocaties

In Tilburg vinden regelmatig evenementen plaats. Ook in uw wijk en/of omgeving.
In 2015 maakten wij samen met de stad afspraken over de belangrijkste evenementenlocaties. Het is tijd om deze afspraken opnieuw met elkaar te bespreken.

We willen daarom samen met u in gesprek gaan over de locaties Leijpark, Piushaven, Spoorzone en Binnenstad. Ook willen we met u praten over de verschillende evenementen in de stad. De informatie die we van u ontvangen nemen we mee in de afwegingen bij het vaststellen van het evenementenbeleid.

U woont in de buurt van één van bovenstaande locaties, of u bent als vertegenwoordiger bij één van deze locaties betrokken. Daarom nodigen wij u uit om samen met ons in gesprek te gaan.

Programma:

18.45uur 19.00 uur

19.30 uur 21.00 uur 21.30 uur

Locatie:

Seats2meet Tilburg, Burgemeester Brokxlaan 1000

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn op deze avond? Mail dan uw naam, wijk en reden van aanmelding naar stadsgesprek@tilburg.nl. Deze uitnodiging is ook verspreid aan de wijkraad. Kent u iemand die ook bij dit gesprek moet zijn, dan kunt u deze uitnodiging alvast doorsturen.

Tot donderdag 14 maart Met vriendelijke groet,

Erik de Ridder

Wethouder Evenementen

Inloop
Welkomstwoord door o.a. wethouder Erik de Ridder over het evenementenbeleid, de evenementen in de stad en de locatiematrix In gesprek met u (2 rondes)
Plenaire terugkoppeling
Einde

page1image3681248page1image1737088

deze pagina delen via: Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
single.php