Meepraten over evenementenlocaties in de wijk. 14 maart 2019.

Datum: 1 maart 2019

SAVE THE DATE

Donderdag 14 maart 2019

Stadsgesprek over evenementenlocaties

In Tilburg vinden regelmatig evenementen plaats. Ook in uw wijk en/of omgeving. Uit recent onderzoek is gebleken dat de meeste inwoners van Tilburg erg tevreden zijn over het aanbod van evenementen in Tilburg.

In 2015 maakten wij samen met de stad afspraken over de belangrijkste evenementenlocaties. Het is tijd om deze afspraken opnieuw met elkaar te bespreken. Dit doen wij alleen voor die locaties waar de situatie veel is veranderd. We willen daarom samen met u in gesprek gaan over de locaties Leijpark, Piushaven, Spoorzone en Binnenstad. De informatie die we van u ontvangen nemen we mee in de afwegingen bij het vaststellen van de te actualiseren locatiematrix.

U woont in de buurt van één van deze locaties, of u bent als vertegenwoordiger bij één van deze locaties betrokken. Daarom nodigen wij u uit om samen met ons in gesprek te gaan op:

Donderdag 14 maart 2019 Tijd: 19.00 uur

We willen u vragen deze datum in uw agenda te reserveren.

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn op deze avond? Mail dan uw naam, wijk en reden van aanmelding naar stadsgesprek@tilburg.nl. Deze uitnodiging is ook verspreid aan de wijkraad. Kent u iemand die ook bij dit gesprek moet zijn, dan kunt u deze uitnodiging alvast doorsturen.

Meer informatie over het programma en de locatie volgt over enkele weken. Met vriendelijke groet,

Erik de Ridder

Wethouder Evenementen

deze pagina delen via: Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
single.php